AU31 Bachelor of Culinary Management Torrens University Australia (Sydney campus)

  • THÔNG TIN CHUNG

    If you want to run your own restaurant or food and beverage establishment this is the course for you. As the manager of a dining establishment, you are responsible for ensuring the restaurant operates efficiently and profitably while maintaining the highest standards of food and beverage service, hygiene and safety. You will manage the day-to-day activities of the restaurant while also being responsible for the strategic planning, marketing, and development of the business; all while striving toward creating a fantastic experience for your customers.

    LEARNING OUTCOMES:

    • Advanced kitchen operations
    • Ethics & sustainability in the industry
    • Practical experience within William Blue dining
    • Marketing & Business Communications
    • Wine & Beverage Management
  • ĐIỀU KIỆN ĐẦU VÀO

    Australia Year 12 or equivalent

  • ĐIỀU KIỆN NGÔN NGỮ
  • HỌC BỔNG
  • ĐỊA ĐIỂM

Tóm tắt

  • Phí ghi danh

    0

  • Độ dài khoá học

    3 năm

  • Kỳ nhập học

    Tháng 2

    Tháng 5

    Tháng 9

    Tháng 11

Phí Cơ Bản

  • Loại Tiền
  • Học Phí
    Trên năm
  • Phí Sinh Hoạt
    Trên năm
  • Tổng